Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjeläger 2019 #2

30 juni, 2019 - 6 juli, 2019

Familjeläger för barn och ungdomar till och med 15 år med autism och deras familj. Förtur för barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning.

 

Allmän information: Varje sommar anordnar Autism och Aspergerförbundet familjeläger på Falsterbo Kursgård i Höllviken, Södra Skåne. På lägren finns aktivitetsledare som varje dag ordnar utflykter och aktiviteter där det är frivilligt att delta. Återkommande aktiviteter är bland annat: cykla dressin, terapihundar, utelek och korvgrillning. Övriga aktiviteter anpassas efter deltagarnas intressen. På lägergården finns uppvärmd bassäng. Det finns även en samlingslokal för bland annat pyssel och lego. Några få aktiviteter är till självkostnadspris och nästan alla aktiviteter är till hela familjen. Om man saknar bil så finns det möjlighet att åka med lägrets minibuss i samband med utflykter.

För att vara med på lägren krävs att man är medlem i Autism- och Aspergerförbundet. Mat och logi ingår i priset.

Sista anmälningsdatum för familjeläger 2019 är 20 januari 2019.

 

För mer information se annonsen i Autism och Aspergerförbundets tidning ”Ögonblick” nummer 4 2018. Eller kontakta Lägerkoordinator Loes Vollenbroek via mejl: familjelager@autism.se

Detaljer

Börjar:
30 juni, 2019
Slutar:
6 juli, 2019
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Autism och Aspergerförbundet
Webbplats:
www.autism.se

Plats

Falsterbo Kursgård
Ljungvägen 1
Höllviken, 236 38
+ Google Map