Om oss

Det här är vi:

SaraNamn: Sara Ulvinius
Ålder: 46 år (1976)
Funktion i företaget: Grundare, delägare, ekonomiansvarig, föreläsare
Kontakt: sara.ulvinius@saloma.se
0793 – 39 30 97

 

Om mig: Redan som barn insåg jag att jag inte fungerade som alla andra. Med ett starkt stöd av familj och vänner klarade jag mig dock bra.
Jag skapade ett liv som påminde om alla andras, gifte mig, skaffade barn, startade ett företag och skapade en karriär, köpte hus och hade gott om fina vänner. Men i bakhuvudet gnagde funderingarna om varför jag var så annorlunda. Omgivningen såg mig inte som annorlunda, jag kämpade hårt för att vara som alla andra. Jag var 35 år när jag fick veta att jag har ADHD och Aspergers Syndrom. DÅ trillade polletten ner, jag insåg att jag var långt ifrån ensam och en ny resa inleddes.
Under de senaste åren har jag lärt känna många fantastiska människor med olika erfarenheter av psykisk ohälsa och även många med samma diagnoser som jag. Det jag framförallt insett är vilken tur jag haft som haft ett så bra nätverk omkring mig, hur detta skapat en fungerande grund och struktur för mig.
Min vision är att alla ska kunna få rätt förutsättningar för att utvecklas och leva det liv de vill.
Vill passa på att tacka min familj och mina vänner för allt stöd, utan er hade jag aldrig kommit hit!”

MagnusNamn: Magnus Jönsson
Ålder: 46 år (1976)
Funktion i företaget: Grundare, delägare
Kontakt: magnus.jonsson@saloma.se

 


Om mig: Magnus har ännu inte skrivit sin presentation. Tills vidare kan vi dock nämna att Magnus är en humoristisk man med Aspergers Syndrom som brinner för litteratur och spel.

 
 

Ingen bildNamn: Lucas Ulvinius
Ålder: 21 år (2001)
Funktion i företaget: Projektledare, föreläsare
Kontakt: lucas.ulvinius@saloma.se

 

Om mig: ”Jag har ADHD och Aspergers Syndrom och studerar på Lunds Universitet.
Jag vill sprida kunskap och skina ljus på det som hamnar i skuggan. Resten sparar jag till mina föreläsningar – så anlita mig eller kom och lyssna!
Jag vill också ge andra som är i samma situation som jag varit hjälp genom att erbjuda läxhjälp, först och främst till tonåringar med NPF-diagnoser, och framförallt inom NO-ämnena.

 
 

Namn: Mathias Ulvinius
Ålder: 25 år (1997)
Funktion i företaget: Lägerledare, föreläsare
Kontakt: mathias.ulvinius@saloma.se

 

Om mig: Mathias har ännu inte skrivit sin presentation. Tills vidare kan vi dock nämna att han är en driven ung man, med diagnoserna ADHD och Aspergers syndrom, som arbetar med bilar. 

 

Ingen bildNamn: Dan Ulvinius
Ålder: 
Funktion i företaget: Föreläsare
Kontakt: dan.ulvinius@saloma.se

 

Om mig: Dan har ännu inte skrivit sin presentation. Tills vidare kan vi dock nämna att han är en stolt pappa, med diagnos ADHD och Aspergers syndrom, som arbetar med hans intresseområde inom bygg. 

Utifrån intresse och gedigen kunskap arbetar Dan främst i Saloma Entreprenad.